Què és el Bosc Vertical?

El Bosc Vertical és un concepte pioner de parc d’aventura als arbres. Dos dels parcs més grans i alts de Catalunya, on gaudir de bones vistes i moltes aventures.

Quines aventures us podeu trobar?

Viure l’emocionant sensació de moure’t entre les copes dels arbres amb 8 circuits per a tots els públics i dos parcs diferents amb 180 activitats originals i divertides per alliberar adrenalina, gaudir de l’esport i l’aventura i sentir el contacte directe amb la natura.

8 circuits

d’aventura als arbres

làser

combat

Camí sensorial

segway

Aventura als arbres

No et perdis la sensació de moure’s a la mateixa alçada que els arbres!

Endinsar-se en plena natura, entre les branques dels arbres, experimentar un munt d’activitats originals i divertides, com la famosa liana de Canyamars, les innovadores taules d’snow, trapezis, escalar en murs d’escalada entre els arbres, passar per un slackline, travessar ponts tibetans en una certa alçada, entre d’altres activitats originals i divertides on en tot moment, es gaudeix de l’aventura per damunt de tot.

Laser Combat

T’agraden els jocs d’estratègia, persecucions i intriga? Vine i juga!

En El Bosc Vertical de Dosrius i Mataró tens a la teva disposició un camp de combat i les armes làser per fer aquesta activitat. Sense cap mena d’agressió física ni pels participants ni pel medi, es duen a terme diversos jocs d’estratègia entre els jugadors. Prendràs la trinxera de l’equip enemic? Descobriràs l’infiltrat del teu bàndol? Durant 1 hora o 1h30’ posaràs en joc diverses tàctiques i estratègies, viuràs una pel.lícula d’acció d’una manera divertida, dinàmica i emocionant. Pots compartir aquesta experiència de combat amb els teus amics, la família, els companys de la feina… És un joc idoni pels comiats de solters, les celebracions d’aniversari, les jornades empresarials…

Camí sensorial: Descalça't al bosc

Viuràs un munt de sensacions que et faran conèixer la natura en estat pur i percebre tots els sentits.

Deixeu-vos envair per un remolí de sensacions caminant pels elements naturals i textures diferents que componen el camí. Una activitat lúdica , sensorial i pedagògica que no et deixarà indiferent. Un camí per a totes aquelles persones que volen descobrir noves sensacions.
Segway

Rutes amb Segway

Edat: S’aconsella tenir com a mínim 9 anys i pesar més de 40 kg.

Característiques: Hi ha rutes de diferent durada i dificultat, però sempre amb un guia; camins de terra amb diferents desnivells que us portaran a descobrir l’entorn natural del Parc Natural del Montnegre-El Corredor.

Requisits: Mínim 3 participants en les rutes llargues. Imprescindible fer reserva prèvia. El circuit tancat de 15’ no és necessari ser un mínim de participants.

Durada: Segons ruta, pot anar de 15’ a 1 h , 1h30′