Història i valors

Història

El Bosc Vertical és fruit de l’experiència personal de la seva impulsora, Elisenda Borràs, que va treballar en un parc d’aquestes característiques als Alps francesos. Allí va conèixer el projecte en totes les seves dimensions i va decidir que era una gran idea de negoci per muntar a Catalunya, la seva terra. Un negoci que lligava perfectament amb la seva filosofia i emprenedoria: activitats a l’aire lliure tot gaudint de l’aventura, l’esport i la natura.

Així doncs, i després de molt esforç, El Bosc Vertical va néixer l’any 2005, al municipi de Dosrius, concretament al poble de Canyamars. En aquest indret és on vam trobar l’emplaçament excepcional que buscàvem: un entorn natural privilegiat, uns pins de dimensions considerables i una situació geogràfica idònia per muntar el nostre parc d’aventura als arbres.

El Bosc Vertical va ser un dels pioners a Espanya. Des d’aleshores, la marca Bosc Vertical s’ha anat consolidant dins el sector; tan és així que, avui en dia, Bosc Vertical és un genèric per referir-se a aquest tipus d’activitats d’alçada.

Però nosaltres no ens hem quedat aquí: a mesura que han passat els anys, El Bosc Vertical ha ampliat el concepte amb altres activitats de turisme actiu relacionades amb la natura i l’aventura per actualitzar-nos i cobrir altres necessitats dels nostres clients.

Dins d’aquesta evolució, i, seguint els nostres criteris de cercar, ampliar i oferir més facilitats per cobrir les necessitats del client, l’any 2015 varem obrir  un altre parc: El Bosc Vertical Mataró. Aquest nou projecte inclou noves activitats i desenvolupa un concepte nou: aventura en simbiosi amb gastronomia mediterrània, amb l’objectiu de què els nostres convidats passin una jornada per recordar i repetir.

Valors

En tot aquest recorregut, els valors i la filosofia de treball del Bosc Vertical s’han mantingut intactes als dos parcs, Dosrius i Mataró. Per començar, sempre hem vetllat per tenir un tracte molt personal i directe amb l’usuari creant un feed-back i aconseguir, així, que es sent-t’hi còmode i a gust amb nosaltres.

Igual que des dels seus inicis, El Bosc Vertical respecta l’entorn natural, dissenyant les activitats i els seus materials com un element més de la natura i utilitzant tècniques de construcció amb el menys impacte possible.

Un altre dels valors del Bosc Vertical és prioritzar per damunt de tot la seguretat del client. En aquesta línia, hem modificat tot el sistema de seguretat individual amb les tecnologies del mercat més novedoses i punteres, amb la finalitat que l’usuari gaudeixi de les instal.lacions amb la màxima seguretat.