El bosc vertical de Dosrius

Ubicat al Municipi de Dosrius, al poble de Canyamars, al Bosc Vertical Dosrius s’hi arriba en 15 minuts en cotxe des de Mataró o Granollers. Es tracta d’un indret amb un entorn natural privilegiat on regne una tranquil·litat extrema per gaudir de l’oci i l’esport.

PARC D’AVENTURA ALS ARBRES – DOSRIUS

Al parc de Canyamars s’hi troben pins pinyoners centenaris, alguns amb alçades que superen els 20 metres i sobre les copes dels quals pots gaudir d’unes vistes impressionants.

En aquest parc tens la sensació que ets un element més de la natura.

És per tot això que es va triar aquest lloc per muntar-hi el primer parc d’aventura del Bosc Vertical. Veniu a comprovar-ho!

Oferim zona de picnic i pàrquing.

— No et perdis la sensació de moure’s a la mateixa alçada que els arbres! —

Aquests són els circuits que trobaràs a Dosrius

Circuit el Corredor

Circuit pensat pels més petits, amb 10 activitats de fins a 1 metre d’alçada: ponts tibetans, tirolina, troncs entre arbres, pas de cables.

Circuit Montnegre

Equipat amb tota classe de ponts, passarel·les, dues tirolines, xarxes, túnels… Inclou activitats força estables i amb baranes d’ajuda.

Circuit Canopy

En determinats punts s’arriba als 20 metres d’alçada la qual cosa permet gaudir d’esplèndides vistes, així com viure fortes impressions. Hi ha tota classe d’activitats amb diferents dificultats (i amb camins alternatius per no fer-les): la liana més gran del parc, ponts molts llargs, tirolines a 15 metres d’alçada… I activitats originals com el potro, el funambulista o l’slickline.

Circuit els Encants

És el circuit més tècnic i, per això, requereix una mica més d’esforç físic. Hi ha activitats ben diverses, com tirolines, una liana a uns 15 metres d’alçada, un funambulista, slikline, l’activitat innovadora i estrella d’anar amb un patinet per les copes dels arbres.

Camí sensorial: Descalça't al bosc

Viuràs un munt de sensacions que et faran conèixer la natura en estat pur i percebre tots els sentits.

Deixeu-vos envair per un remolí de sensacions caminant pels elements naturals i textures diferents que componen el camí. Una activitat lúdica , sensorial i pedagògica que no et deixarà indiferent. Un camí per a totes aquelles persones que volen descobrir noves sensacions.

Làser tag

T’agraden els jocs d’estratègia, persecucions i intriga? Vine i juga!

En El Bosc Vertical de Dosrius tens a la teva disposició un camp de combat i les armes làser per fer aquesta activitat. Sense cap mena d’agressió física ni pels participants ni pel medi, es duen a terme diversos jocs d’estratègia entre els jugadors.
Prendràs la trinxera de l’equip enemic? Descobriràs l’infiltrat del teu bàndol? Durant 1 hora o 1h30’ posaràs en joc diverses tàctiques i estratègies, viuràs una pel.lícula d’acció d’una manera divertida, dinàmica i emocionant.
Pots compartir aquesta experiència de combat amb els teus amics, la família, els companys de la feina… És un joc idoni pels comiats de solters, les celebracions d’aniversari, les jornades empresarials…

Com arribar al Bosc Vertical Dosrius?