Compra la teva entrada online

PARC DE MATARÓ

PARC D’AVENTURA ALS ARBRES – MATARÓ

Amb una vegetació farcida de pins pinyoners, alzinars, suredes… i amb vistes panoràmiques de la ciutat de Mataró i del Mediterrani, es situa El Bosc Vertical, al Parc Forestal de Mataró que també inclou zones de jocs infantils, grans esplenades, taules de picnic, pàrquing i restaurant.

Circuit Burriac (Infantil)

Circuit pensat pels més petits, amb 10 activitats de fins a 1 metre d’alçada. Ponts tibetans, tirolina, troncs entre arbres, pas de cables.

Circuit Matagalls (Familiar)

Equipat amb tota classe de ponts tibetans, passarel·les, sanefes, núvols de fusta i sis tirolines,… Inclou dos trams amb activitats força estables i amb baranes d’ajuda.

Circuit Pedraforca (Alçada)

Hi ha tota classe d’activitats, amb diferents dificultats: Ponts d’una llargada considerable i amb una alçada d’uns 15 m on hi trobarem un slakline,  un mur d’escalada horitzontal, pont de gronxadors i vuit tirolines de diverses alçades, finalitzant el circuit amb la gran tirolina de 120m. 

C. Pica d'estats (Esportiu)

És el circuit més tècnic i, per això, requereix una mica més d’esforç físic. Hi ha activitats ben diverses, com tirolines, una liana a uns 15 metres d’alçada, ponts creuats, plataformes movibles, un funambulista, slikline i sis tirolines.

PARC DE DOSRIUS

PARC D’AVENTURA ALS ARBRES – DOSRIUS

Al parc de Dosrius s’hi troben pins pinyoners centenaris, alguns amb alçades que superen els 20 metres i pots gaudir d’unes vistes impressionants. En aquest parc tens la sensació que ets un element més de la natura. És per tot això que es va triar aquest indret per muntar-hi el primer parc del Bosc Vertical. Oferim zona de picnic i pàrquing.

Circuit el Corredor (Infantil)

Circuit pensat pels més petits, amb 10 activitats de fins a 1 metre d’alçada: ponts tibetans, tirolina, troncs entre arbres, pas de cables.

Circuit Montnegre (Familiar)

Equipat amb tota classe de ponts, passarel·les, ponts de xarxa, troncs que arriben a 8m d’alçada i tres tirolines de 60m. Inclou activitats força estables i amb baranes d’ajuda.

Circuit Canopy (Alçada)

En determinats punts s’arriba als 20 metres d’alçada la qual cosa permet gaudir d’esplèndides vistes, així com viure fortes impressions. Hi ha tota classe d’activitats amb diferents dificultats; ponts molts llargs, tirolines a 15 metres d’alçada… I activitats originals com el potro, el funambulista i una liana.

C. Els Encantats (Tirolines)

La gran novetat (2023)! Circuit de tirolines entre els arbres de diferents alçades i llargades, també us trobareu activitats originals com un mur d’escalada d’accés, la tirolina més llarga del parc,  una taula d’snow i un trapezi.

¿Ets un grup de més d'11 persones?