EL BOSC VERTICAL DE MATARÓ

A 5 minuts en cotxe des de Mataró, El Bosc Vertical Mataró està ubicat dins del Parc Forestal de Mataró, que pertany al Parc Natural del Montnegre-El Corredor.

PARC D’AVENTURA ALS ARBRES – MATARÓ

Amb una vegetació farcida de pins pinyoners, alzinars, suredes… i amb vistes panoràmiques de la ciutat de Mataró i del Mediterrani, el Bosc Vertical, situat al Parc Forestal  inclou zones de jocs infantils,  taules de picnic i restaurant.  

El Bosc Vertical de Mataró ofereix 4 circuits per a totes les edats amb més de 100 maneres diferents de desplaçar-te pels arbres amb total seguretat.

— No et perdis la sensació de moure’s a la mateixa alçada que els arbres! —

Aquests són els circuits que trobaràs a Mataró

Circuit Burriac

Circuit pensat pels més petits, amb 10 activitats de fins a 1 metre d’alçada. Ponts tibetans, tirolina, troncs entre arbres, pas de cables.

Circuit Matagalls

Equipat amb tota classe de ponts tibetans, passarel·les, sanefes, núvols de fusta i sis tirolines,… Inclou dos trams amb activitats força estables i amb baranes d’ajuda.

Circuit Pedraforca

Hi ha tota classe d’activitats, amb diferents dificultats: Ponts d’una llargada considerable i amb una alçada d’uns 15 m on hi trobarem un slakline,  un mur d’escalada horitzontal, pont de gronxadors i vuit tirolines de diverses alçades, finalitzant el circuit amb la gran tirolina de 120m. 

Circuit Pica d'estats

És el circuit més tècnic i, per això, requereix una mica més d’esforç físic. Hi ha activitats ben diverses, com tirolines, una liana a uns 15 metres d’alçada, ponts creuats, plataformes movibles, un funambulista, slikline i sis tirolines.

Làser tag

T’agraden els jocs d’estratègia, persecucions i intriga? Vine i juga!

En El Bosc Vertical de Mataró tens a la teva disposició un camp de combat i les armes làser per fer aquesta activitat. Sense cap mena d’agressió física ni pels participants ni pel medi, es duen a terme diversos jocs d’estratègia entre els jugadors.
Prendràs la trinxera de l’equip enemic? Descobriràs l’infiltrat del teu bàndol? Durant 1 hora o 1h30’ posaràs en joc diverses tàctiques i estratègies, viuràs una pel.lícula d’acció d’una manera divertida, dinàmica i emocionant.
Pots compartir aquesta experiència de combat amb els teus amics, la família, els companys de la feina… És un joc idoni pels comiats de solters, les celebracions d’aniversari, les jornades empresarials…

Segway

Rutes amb Segway

Edat: S’aconsella tenir com a mínim 9 anys i pesar més de 40 kg.

Característiques: Hi ha rutes de diferent durada i dificultat, però sempre amb un guia; camins de terra amb diferents desnivells que us portaran a descobrir l’entorn natural del Parc Natural del Montnegre-El Corredor.

Requisits: Mínim 3 participants en les rutes llargues. Imprescindible fer reserva prèvia. El circuit tancat de 15’ no és necessari ser un mínim de participants.

Durada: Segons ruta, pot anar de 15’ a 1 h , 1h30′

Com arribar al Bosc Vertical Mataró?