Normativa / seguretat

Normativa

Normes generals del parc

 1. Respectar les edats i les altures per les quals estan pensades les activitats.
 2. Les indicacions dels monitors són de compliment obligat per part dels usuaris.
 3. En cas que algun no compla les normes de funcionament i/o de seguretat i, per tant, posi en perill la seguretat d’un mateix o la dels altres usuaris, els monitors podran suspendre l’activitat i convidar-lo a abandonar les instal·lacions .
 4. El Bosc Vertical no es fa responsable de possibles lesions ocasionades pel mal ús del material o l’activitat o del no compliment de les normes de seguretat del parc.
 5. El Bosc Vertical no es fa responsable del deteriorament dels efectes personals, ni dels objectes perduts.
 6. La direcció del Bosc Vertical es reserva al dret d’admissió.
 7. El pes màxim per realitzar les activitats als arbres és de 110 kg.
 8. La direcció ser reserva el dret de tancar el parc en circumstancies excepcionals  (tempta i vent fort).

Normas para la Aventura en los árboles

 1. Abans de començar els recorreguts de manera autònoma, els usuaris daquesta activitat han de:

 2. Assistir a les explicacions que donen els monitors del Bosc Vertical sobre les característiques de les activitats, la normativa de seguretat, el comportament per fer les activitats correctament i el bon ús del material de seguretat que ha de portar posat durant tot el recorregut.

 3. Realitzar el circuit diniciació.

 4. Totes les activitats dels circuits es fan de manera autònoma. Els nens/es que no puguin manipular correctament el material de seguretat per ells mateixos, sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.

 5. Els monitors no tenen l’obligació de seguir-lo durant el circuit. Si hi ha algú que per cansament o bloqueig vol abandonar el circuit, els monitors el baixaran amb un sistema d’evacuació especial.

 6. Aquesta activitat només es pot fer amb el material de seguretat proporcionat pel Bosc Vertical, lliurat en el moment de la contractació de l’activitat. És totalment prohibit modificar o manipular aquest material sense la supervisió d’un responsable del parc.

 7. Els usuaris que, una vegada realitzades les proves d’iniciació oa la primera activitat del circuit, no es vegin capaços de fer autònomament els recorreguts, se’ls farà un val regal. El Bosc Vertical no donarà un val regal a les persones que abandonin lactivitat una vegada realitzada la segona activitat.

 8. Cal portar roba i calçat còmodes. El calçat ha d’estar ben lligat. En el cas dels cabells llargs, es recomana portar-los recollits.

 9. En cas que els participants vinguin amb acompanyants que no duguin a terme l’activitat, aquests estan autoritzats a circular pel recorregut únicament pels camins indicats. Per respecte al medi natural i la seguretat del parc.

Seguretat i qualitat

El Bosc Vertical facilita els equips homologats per la CE, que són d’ús obligatori per a tots els visitants: un arnès, unes cintes, un dispositiu d’ancoratge i una politja, en el cas dels circuits d’aventura als arbres. Abans de començar el circuit d’aventura escollit, els monitors del Bosc Vertical explicaran en un circuit d’iniciació, la manera de realitzar les activitats adequadament i la utilització correcta del material de seguretat individual per tal que tothom, de manera autònoma, tingui ben clar el sistema de seguretat del parc. Quan es tracta de la seguretat i la comoditat de l’usuari, el Bosc Vertical sempre ha buscat els equips més innovadors del sector dels parcs d’aventures. Així doncs, actualment tenim un sistema de seguretat, òptim i homologat per a UE, que no et permeten deslligar-te al llarg del circuit (línia de vida contínua)