Normativa / seguretat

Normativa

Normes generals del parc

 1. Respectar les edats i les alçades per les quals estan pensades les activitats.
 2. Les indicacions dels monitors són d’obligat compliment per part dels usuaris.
 3. En cas que algú no compleixi les normes de funcionament i/o de seguretat i, per tant, posi en perill la seguretat d’un mateix o la dels altres usuaris, els monitors podran suspendre l’activitat i convidar-lo a abandonar les instal·lacions.
 4. El Bosc Vertical no es fa responsable de possibles lesions ocasionades pel mal ús del material o l’activitat o del no compliment de les normes de seguretat del parc.
 5. El Bosc Vertical no es fa responsable del deteriorament dels efectes personals, ni dels objectes perduts.
 6. La direcció del Bosc Vertical es reserva el dret d’admissió.
 7. El pes màxim per realitzar els activitats als arbres és de 110 kg.
 8. La direcció es reserva el dret de tancar el parc quan circumstàncies excepcionals ho aconsellin (tempesta i vent fort).

Normes per Aventura als arbres

 1. Abans de començar els recorreguts de manera autònoma, els usuaris d’aquesta activitat han de:
 2. Assistir a les explicacions que donen els monitors del Bosc Vertical sobre les característiques de les activitats, la normativa de seguretat, el comportament per realitzar les activitats correctament i el bon ús del material de seguretat que s’ha de portar posat durant tot el recorregut.
 3. Fer el circuit d’iniciació.
 4. Totes les activitats dels circuits es realitzen de manera autònoma. Els nens/es que no puguin manipular correctament el material de seguretat per ells mateixos, sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.
 5. Els monitors no tenen l’obligació de seguir-vos durant el circuit. Si hi ha algú que per cansament o bloqueig vol abandonar el circuit, els monitors el baixaran amb un sistema especial d’evacuació.
 6. Aquesta activitat es pot realitzar únicament amb el material de seguretat proporcionat pel Bosc Vertical, lliurat en el moment de la contractació de l’activitat. Està totalment prohibit modificar o manipular aquest material sense la supervisió d’un responsable del parc.
 7. Els usuaris que, un cop fetes les proves d’iniciació o a la primera activitat del circuit, no es vegin capaços de realitzar autònomament els recorreguts, se’ls farà un val regal. El Bosc Vertical no donarà un val regal a les persones que abandonin l’activitat un cop realitzada la segona activitat.
 8. Cal portar roba i calçat còmodes. El calçat ha d’estar ben lligat. En el cas dels cabells llargs, es recomana portar-lo recollit.

       En el cas que els participants vinguin amb acompanyants que no facin l’activitat, aquests estan autoritzats a circular pel recorregut únicament            pels camins indicats. Per respecte al medi natural i la seguretat del parc, no es pot sobrepassar el límit de les cordes dels camins.

Seguretat i qualitat

El Bosc Vertical facilita els equips homologats per la CE, que són d’ús obligatori per tots els visitants: un arnès, unes cintes, un dispositiu d’anclatge i una politja, en el cas dels circuits d’aventura als arbres. Abans de començar el circuit d’aventura escollit, els monitors del Bosc Vertical explicaran en un circuit d’iniciació, la manera de realitzar les activitats adequadament i la utilització correcte del material de seguretat individual amb la finalitat que tothom, de manera autònoma, tingui ben clar el sistema de seguretat del parc. Quan es tracta de la seguretat i la comoditat de l’usuari, el Bosc Vertical sempre ha cercat els equips més innovador del sector dels parcs d’aventures. Així doncs, actualment tenim un sistema de seguretat, òptim i homologat per a UE , els quals no et permeten deslligar-te en el transcurs del tot el circuit (línea de vida contínua)